Szállítási Információk

A házhoz szállítás kizárólag postai úton történik (bármelyik fizetési mód esetén)

Amennyiben kézbesítéskor nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni.

Rendelés előtt mindenképpen ellenőrizze a méretáblázatot! Ne rutinból rendeljen, a méret eltérhet az egyéb ruháinak a méretétől!

Amennyiben a vevő hibájából adódóan méretproblémás a termék, csere esetén az újrapostázás díja a vevőt terheli.

Házhoz szállítás díjszabása

A szállítási díj a megrendelés értékének függvénye.
A szállítási díj a fizetési mód függvénye:

  • utánvéttel történő fizetés esetén a postaköltség: 2.025 Ft

Figyelem!!! Felhívom a tisztelt vásárló szíves figyelmét, hogy csak abban az esetben válassza az utánvételes házhoz szállítást, amennyiben a csomag átvételekor annak díját ki tudja fizetni. Ellenkező esetben az át nem vett és visszaküldésre került csomag esetén az újraküldést kizárólag a csomag ellenértékének előre történő utalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Elállás joga

A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) Korm.r. szabályozása    
értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.

Elállási jog gyakorlásának menete

Amennyiben élni szeretne elállási jogával, úgy az imént jelzett határidőn belül a megrendelt terméket postai úton juttassa vissza vagy adja át személyesen a Szolgáltató / Üzemeltető székhelyén. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni!

Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése / viselése a Vásárlót terheli!

A vásárló elállás esetén a megvásárolt terméket 14 napon belül köteles visszajuttatni a vállalkozás székhelyére. A termék visszaérkezését követő öt napon belül visszatérítjük a termék árát a Vásárló által megadott bankszámlaszámra, vagy ennek hiányában postai címre.

Copyright © 2014 PHL Optima Kft. - Minden jog fenntartva!